Skladiščenje in prekladanje tovora

Za celovito logistično ponudbo je med drugim potrebno blago tudi skladiščiti. Tega se zelo dobro zavedamo. Skladiščne zmogljivosti, namembnost ter naravo in obseg storitve lahko hitro in učinkovito prilagajamo specifičnim potrebam naročnikov.

Ostale storitve

Pri skladiščenju blaga je najpomembnejše nadzorovanje blaga, glede na blago tudi temperatura skladiščenja, način shranjevanja, kot tudi urejanje vse dokumentacije, urejene standarde, ter vse potrebne certifikate. Skladiščenje blaga pomeni, začasno shranjevanje določenega blaga v določenem skladišču. Obstajajo različne vrste blaga, tehnično blago, splošno blago, nevarno blago, blago živilske industrije in ostalo blago. Pri Tinlesu pridobimo ter uredimo primerno skladišče, potrebno za skladiščenje določenega blaga. Nudimo tudi dodatne usluge, ki so potrebne za dobro skladiščenje. Različna kompletiranja, etiketiranja, embaliranja, razdeljevanja,pakiranja, uničevanja blaga, zlaganja, skratka vse potrebno za pravilno skladiščenje blaga. 

Ključ do vsakega dobrega transporta je skladiščenje, in dobro skladiščenje blaga igra veliko vlogo, da blago prispe nepoškodovano od točke a do točke b in tako nudi uporabniku zaželeno kvaliteto in skrb za dotično blago.

Skladiščenje in prekladanje tovora

Ostale storitve

Pišite nam

V najkrajšem času vam bomo odgovorili.